Услугите по изграждането на сайт са:

Домейн – подходящото име в интернет, което наемаме. Помислете за името – изборът не е лесен. Трябва да е кратко, разбираемо, запомнящо се, разпознаваемо и накрая да е свободно. Представете си че правите реклама по радиото. Трябва да звучи така, че тези които го чуят да не се чудят къде и какво е тирето, къде са двойните съгласни и пр. пр. Доверете са на нас и нашият опит. При нас може да получите домейн безплатно ако правим ние сайта ви или да регистрираме домейн за вас срещу сумата от 12$.

Хост – мястото къде се намира вашият сайт. От качеството на хоста зависи бързината, големината, 24часовата поддръжка, софтуерната обезпеченост, сигурност и трафик на вашият сайт. Ние разполагаме с надеждни сървъри в Щатите с гарантирана поддръжка и огромен набор от услуги. Предлагаме на клиентите си хостинг с най-различни параметри ето един: 1000Мв пространство, 25 пощенски кутии, 1 база данни, неограничен трафик, спам филтри, 5 поддомейна, PHP, Perl и MySQL - това за 50лв. на година.

Добре имате сайт. Супер и какво? Най-сигурният начин да скриеш информация е да я пуснеш в интернет над 2милиарда са сайтовете. Обаче искаме да ни намират, ако не на първа то поне на втора страница на Google. Да ама всички искат. Е как да стане? Имаме отговор, даже два: По-трудоемък и по-бавен с много писане и тествания и по-бърз и ефикасен. Единият с по-малко средства, другият с повече, но разумно и само срещу резултат.
Регистрация в портали и оптимизация за търсещите машини наречена СЕО. Това е най-важният етап за успешната реализация. В противен случай си давате парите на вятъра. От нас ще получите добро начало.

Реклама, може да направим за вас рекламни банери, карета или бутони за размяна или реклама. Можем да ви предложим аналитичност за посещенията. Можем да подготвим и реализираме рекламна кампания за вашия сайт.

Поддръжката, не я забравяйте. Сайтът не e продукт той е процес. Няма завършен, винаги има още. При нас може да получите промяна на визията на вече съществуващ сайт или оптимизация на използваемостта.


Copyright © StudioReklama- All Rights Reserved. This website uses valid: XHTML & CSS