Въпроси, отговори, идеи

Как се прави сайт? Този въпрос има много отговори. Нашият е: индивидуално, или "Всичко лично" това е кредото ни за работа. Ако не вложим нещо от себе си, значи не сме си свършили работата.

В началото беше… Идеята – тя трябва да е Ваша. Какво искате да постигнете със сайта? Това е фундамента, колкото по-добре разберем какво искате толкова по-добре ще го направим. Коя е основната ви цел: Имидж? Реклама? Продажби? Кои са вашите клиенти? Какво искате да им покажете или да ги питате?

Посетителят, клиентът или потребителят има нужда от решение на някакъв проблем. Не иска да чете всичко за вашата фирма или да научи всички продукти и услуги. Той трябва да намери своето решението максимално бързо, ние с вас трябва да го улесним максимално. За това как да изглежда сайта ще се погрижим ние. Но вие най-точно знаете какво харесвате и какво не. Защото целта ни е да постигнем максималното между вашите желания и нашите умения. Това се нарича успех.

Няколко важни ползи:
Интернетът е гениално откритие, което завинаги промени живота ни и начина, по който правим бизнес. Ние ще ви помогнем да стане бизнеса ви по-ефективен.
Клиентите все по-често избират именно доставчици, които имат богат на информация сайт в Интернет.
Можете да получавате обратна връзка от клиентите си. Това всъщност е тайната на маркетинга. Да научите какво мислят клиентите.
Вашият сайт не почива. Той може да показва и разяснява на клиентите 24 часа на ден вашите услуги и продукти, без скъпи разходи за хартия и печат, без скъпи телефонни разговори, без пощенски разходи


Copyright © StudioReklama- All Rights Reserved. This website uses valid: XHTML & CSS