Искате ли да сте начело?

Предлагаме ви услугите по СЕО оптимизацията. Казано на кратко? Анализира се сайта. Онтимизира се кода и текста. Създава се на карта на сайта и се корегира кода. Ръчна регистрация на сайта в стотици бъгарски и чужди търсещи машини. Регистрация в портални сайтове с реален линк. Повишаване рейтинга на сайта и издигането му на челно място в търсачките.

Изключително успешна реклама с платени препратки от Гугъл. Точна насоченост към конкретния ваш клиент - подбран по интереси, по възраст, по пол, по район, по час на деня и ден от месеца. Само реални ваши посетители. Изчистена концепция която носи реални резултати. С месечен бюджет от 100 до 500лв. може да постигнете великолепни резултати и печалби.

При направен вече сайт можем да ви предложим тестване на разбираемостта и ползваемостта. Голяма част от потребителите не могат да намерят това което търсят при вас и се объркват. Това ги изпраща при конкуренцията. Разбираем и опростен интерфейс, може да постигне много повече от пълната с атракции челна страница.

Можем да направи за вас анимирани гифове, флаш за бутони, карета и банери с които да участвате в рекламния обмен.


Copyright © StudioReklama- All Rights Reserved. This website uses valid: XHTML & CSS